četrtek, 27. maj 2021

Odkup potopljenih vozil 040 127 873

Ali se vam je zgodilo da vam je meteorna voda zalila poplavila avto? Ali ste zapeljali z vozilom v potok ali reko in vam je voda segala do višine sedežev ali armaturne plošče?

Če je vaš odgovor priterdilen in če potopljen avto ne mislite popraviti iz izsušiti, vam podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p nudi odkup potopljenega avta za gotovino.

Potopljeni avti so bolj primerni za nadomeste dele kot za popravilo, ker kadar v avto udre voda ali pa zalije motor je vedno problem elektronika in inštalacija na vozilu.

Popravilo potopljenega vozila odsvetujemo ker ni problem sčistit karoserijo in posusiti sedeže in notranjost vozila problem je ko voda pride v motor skozi zračni filter, menjalnik ter motorno elektroniko vključno z računalniki.

Moramo pa vas še opozoriti da vozilo ko se notranji deli posušijo ostaja vonj po zatohlem zato odsvetujemo poravilo.

Seveda pa nikoli ni možno v celoti posušiti elektroniko na avtih in električne kable na avtu, da nebi bila prisotna vlaga ob slabem dezevnem vremenu ali mrazu.

Zato svetujemo vsakemu lastniku potopljenega avta, da ga ne popravlja in ga proda v celoti za nadomestne dele našemu podjetju.

Dodajamo še našo spletno stran www.odkupvozil.org

Izognite se stroškom in živciranju takoj prodajte potopljeno vozilo v celoti za dele. Info na podgorsek2006@gmail.com 


 


 


Ni komentarjev:

Objavite komentar