četrtek, 15. marec 2018

Kupim Ford B-Max 040 127 873

Takojšni odkup rabljenega voznega avtomobila za gotovino znamke Ford B-Max ki je lahko vozen, delno vozen ali popolnoma nevozen za gotovino vrste enoprostorec.

Odkupujemo novejše ter starejše avte preko podjetja avte ki so lahko v slabem, dobrem ali povprečnem stanju ki so v vsakodnevni uporabi in je stanje rabljenega avta primerno glede na starost ter prevožene kilometre.
Kupujemo vse vrste poškodovanih in pokvarjenih avtov z klasičnim ročnim 6 stopenjskim menjalnikom ali pa avte z avtomatskim menjalnikom novejših generacij ter letnikov ki so v odličnem stanjuredno servisirani ter vzdrževani.
Gotovinski odkup vozil ki imajo bencinske motorje EcoBoost, lahko tudi turbo v kombinaciji s avtoplinom LPG seveda pa odkupimo tudi vozila ki imajo ugrajen serijsko diesel motor TDCI.
Nudimo odkup starejših in mlajših vozil ne glede na stanje ki imajo ugrajene serijsko različne močne  motorje ter z različno stopnjo dodatne opreme
Ponujamo odkup totalk in ekonomskih totalk v voznem ali popolnoma uničenem razbitem stanju po celi Sloveniji.
Gotovinsko kupujemo tudi karambolirane osebne avte vrste enoprostorec dalje od letnika 2012 z različno dodatno opremo.

Stare rabljene avte poškodovane in karambolirane kupimo lahko z osnovno opremo lahko pa tudi z maksimalno dodatno opremo ki je na voljo v tujini ali pa pri domačem trgovcu.

Odkup zaribanih vozil v totalni okvari iz uvoza in avtomobilov ki so v delni okvari kupljeni novi v Sloveniji slovenskega porekla, kjer je še smoterno popravilo.
Kupim tudi prevrnjen, zbit ali polomljen avto slabo očuvan, srednje vzdrževan in avto potreben večjega servisa ali pa samo rednega preventivnega rednega servisa.

Prevrnjena, stolčena, zazgana vozila kupim in avte ki so slabo, dobro ali srednje ohranjeni lahko so potrebni samo temeljitega globinskega čiščenja.

Odkup starega rabljenega avta Forda C-maxa znamke v vseh stanjih lahko je vrhunsko ohranjen ali pa popolnoma zanemarjena podrsana potrebna popravil ali pa za razgradnjo.
Odkupimo vaš rabljen avto ki je lahko podrsan, uničen, zbit, poplavljen, zažgan, potopljen, poškodovan od vandalizma, stolčen od toče ali pa verižno naletene zaletena avte-

Prodajate avto Ford B-max podjetju? Naše podjetje Odkup vozil Gregor Škulj s.p je specializirano za odkup vozil Ford in ponuja odkup avtomobilov v vseh stanjih od službenih z veliko kilometrov do privat vozil ki so dobro ohranjeni z realnimi kilometri.

Hitri odkup rabljenih avtomobilov.Izplačilo takoj v gotovini.Takojšna realizacija in ogled brez kasnejših reklamacij.Brezplačen odvoz nevoznih ter neregistriranih vozil.Ureditev dokumentacije, prenos lastništva ter odjavo vozila iz prometa.

Klikni na spleno stran podjetja www.avto-zero.si 

Za odkup Fordov piši na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar