ponedeljek, 5. januar 2015

Odpoved motorja 040 127 873

Odkup in odvoz vozil v okvari ki jim je odpovedal motor.Imate pokvarjeno vozilo ki mu je odpovedal motor oz. mašina in ga ne želite popraviti?Imate vozilo z večjo okvaro oz. odpovedjo motorja in bi ga radi hitro prodali za gotovino, ker imate doma v garaži že drugo izpravno vozilo?Odkupujemo in odvažamo vse vrste vozil in avtomobilov ki imajo večjo ali manjšo okvaro motorja.Gotovinsko odkupimo in brezplačno odpeljemo rabljene kombije in dostavna vozila, ki jim je totalno odpovedal motor-strojelom in je potrebno generalno popravilo motorja.Odkup pokvarjenih službenih rabljenih avtomobilov in dostavnikov z veliko prevoženih kilometrov.
Pri vozilih ki jim je odpovedal motor in ga imate namen popraviti se morate dogovoriti z mehanikom o okvirni višini popravila pokvarjenega motorja.V večini primerov je bolje zamenjati motor z drugim rabljenim motorjem.
Je pa res da je nakup rabljenega motorja lahko predstavlja določen rizik.V praksi je lahko rabljen motor ki ga kupite in ugradite v vozilo neizpraven oz. ima veliko več kilometrov kot je bilo predstavljeno ob nakupu rabljenega motorja.Zato je potrebno pred popravilom imetvi vizijo popravila motorja.
Nudimo odkup vseh vozil z odpovedjo motorja po vsej Sloveniji.Imamo svoj odvoz z avtovleko tako da je vaš odvoz vozila v okvari popolnoma brezplačno.Spletni obrazec najdete na povezavi www.avto-zero.si

Brezplačne inforzero@evj-kabel.net
macije o vozilih ki jim je odpovedal motor in o popravilih pa dobite preko pošte

Ni komentarjev:

Objavite komentar