sreda, 7. januar 2015

Odkup neregistriranih vozil 040 127 873

Odkup vseh rabljenih neregistriranih motornih vozil.Odkup vozil ki so odjavljena iz prometa v kakršnemkoli stanju ne glede na stanje ali ohranjenost avta.Gotovinsko plačilo za vsako neregistrirano vozilo.Neregistriran avtomobil ali kombi pridemo iskat na vaš dom oz. kjerkoli imate vozilo parkirano ali deponirano saj so kazni za neregistrirano vozilo precej visoke, tako da vam odsvetuje vožnjo z pretečeno registracijo.Odkupujemo tudi pokvarjene in poškodovane neregistrrane dostavnike in dostavna vozila.Odkupimo tudi vozila ki so v slabem stanju in so tik pred registracijo.Ukvarjamo se tudi z odkupom neregistriranih totalk in karamboliranih vozil.Odkup rabljenih starih vozil in uničenih neregistriranih avtomobilov v okvari.Odvažamo vse vrste neregistriranih vozil ki so za razgradnjo oz. za nadomestne dele in vozila ki ne opravijo tehničnega pregleda.
Gotovino pa nudimo tudi za rabljena brezhibna neregistrirana vozila. Za vsa odkupljena vozila uredimo prenos lastništva oz. potrebno dokumentacijo pri razgradnji vozila.Odkup in odvoz vozil za staro železo.
Glede  neregistriranih vozil, prenosu lastništva in odjavi avtomobila iz prometa dobite informacije na internetni strani www.avto-zero.si

Za vprašanja o odkupu, zastonj odvozu vozil smo dosegljivi tudi na zero@evj-kabel.net



Ni komentarjev:

Objavite komentar