sreda, 26. november 2014

Odkup nevoznih pokvarjenih vozil 040 127 873

Pogoste okvare pri rabljenih vozilih.
Skoraj vsak lastnik motornega vozila se je že soočil z kakšno večjo ali manjšo okvaro na vozilu.
Včasih lahko vas avto pusti na cedilu in ostanete na cesti zaradi napake voznika(večkrat se zgodi, da pri točenju goriva nismo pozorni  in nehote natočimo gorivo, ki ni primerno za naše vozilo in vozilo ugasne,Če pa avto še naprej vozimo pa lahko poškodujemo injektorje ali črpalko pri dieselskih vozilih).Večkrat se je zgodilo da lastniki v vozila z dieselskim pogonom natočijo bencin  in obratno.Načeloma ni težav če takoj ugotovimo,  da smo storili napako in vozilo ugasnemo ali pa ne zaženemo avtomobila.Vozilo opeljemo na servis in nam mehanik z malo truda izčrpa gorivo in vozilo spravi v normalno delujoče stanje.Vvečini primerov ni posledic na vozilu.
So pa tudi primeri ko ima vozilo večjo okvaro npr. da se strga pogonska veriga ali pogonski jermen in je potrebno v večini primerov zamenjati motor na vozilu-odpoved motorja.Večkrat pa pride tudi do okvare tubine, počenih blokov motorja, odtrganih ojnic,obrabljenih ojničnih ležajev in glavne motorne gredi, okvare glave motorja, menjalnikov, elektronike, injektorjev ali okvare dieselske črpalke.
Popravilo pri teh okvarah pa je dostikrat zelo drago-predrago in lastnik vozila ni pripravljen vlagati  denarja v staro rabljeno vozilo.
Pri nabavi rabljenih motorjev, menjalnikov in turbin je vedno nekaj rizika da  niso rabljeni deli v delujočem brezhibnem stanju in da niso v takem brezhibnem stanju, tako kot je dogovorjeno pri nakupu rabljenih nadomestnih delov.Zato se lastniki ali uporabniki pokvarjenih vozil velikokrat odločijo za prodajo vozila v nevoznem pokvarjenem stanju.
Če imate nevozno okvarjeno vozilo in ga imate namen prodati pokvarjenega, nas kontaktirajte preko spleta www.avto-zero.si 

Dogovorili se bomo za primerno odkupno ceno vozila glede na vrsto okvare ali poškodbe.Uredimo prenos lastništva in brezplačno odpeljemo pokvarjeno vozilo.




Ni komentarjev:

Objavite komentar