petek, 28. november 2014

Kupim karambolirano vozilo 040 127 873

Ali imate karambolirano vozilo in vaše vozilo nameravate prodati oz. zamenjati za drugo rabljeno vozno vozilo.Smo pravi naslov za odkup karambiliranih vozil .Več informacij dobite na tej povezavi www.avto-zero.si

Če imate kakšno vprašanje glede odkupa poškodovanih vozil in postopku prodaje takega vozila, nas lahko kontaktirate preko telefona in vam bomo dali kakšen uporaben nasvet.
Kupujemo karambolirana vozila in dostavnike vseh vrst, modelov in namembnosti.Vozila so lahko malo karambolirana vozna, močneje karambolirana primerna za popravilo ali pa samo za nadomestne dele.
Če se pa že odločite za popravilo morate imeti načrt za popravilo, ker samo tako bo vaše karambolirano vozilo po popravilu spet v dobri kondiciji in v stanju kot je bilo pred karambolom.Poiskati morate dobrega kleparja in ličarja ki pa velikokrat nista poceni, zato ne glejte na vsak evro pri popravilu vozila.Predpogoj da bo popravilo dobro uspelo je da najdete dobre nepoškodovane rabljene ali nove dele seveda če popravljate v lastni režiji.
Če pa se ne želite ukvarjati z popravilom karamboliranega vozila in bi ga radi hitro prodali karamboliranega nas kontaktirajte.
Odkupili ga bomo s takojšnim gotovinskim plačilom in prenosom lastništva.
Brezplačno bomo tudi vozilo odpeljali ne glede na lokacijo kjer je vozilo parkirano ali deponirano.





Ni komentarjev:

Objavite komentar