nedelja, 12. marec 2017

Rabljeni avti 040 127 873 Odkup vozil

Rabljene avte odkupujem za gotovino po celi Sloveniji z takojšnim gotovinskih plačilom ter brezplačnim odvozom z avtovleko ali avtoprikolico.
Rabljen avto imam za prodati in bi rad hitro opravil prodajo starega avta, zato ker ima kar nekaj pomankljivosti ter napak in da nimam dodatnih sitnosti ter stroškov z prodajo starega avtomobila.
Zato iščem podjetje ki gotovinsko odkupuje stara vozila brez reklamacij po nakupu in opravljenem prenosu lastništva.
Priporočam vam podjetje z naslovom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p ki opravlja odkup avtomobilov povsod in ob vsakem času ne glede na vikend ter praznike vse dni v letu.

Prepričajte se in pokličite 040 127 873 in v tenutku vam pripravijo korektno odkupno ceno ki je primerna za vaš rabljen avto.
Seveda je vse odvisno od stanja, ohranjenosti, starosti in prevoženih kilometrov.
Ponudimo vam odkupno ceno ki jo uskladimo z vašimi željami ampak moramo biti realni, ker podjetje odkupuje za nadaljno prodajo, tako da so trenutne odkupne cene nižje od cen ki jih trenutno narekuje trg rabljenih vozil ter avtomobilov.
Naša ponudba velja 24 ur od oddane ali dogovorjene ponudbe po telefonu.

Odkupimo vozne, nevozne, v okvari, totalke, poškodovane, karambolirane, zaribane, ekonomske totalke in zaletene prevrnjene avtomobile vseh starosti.

Izberite način za kontakt:

Pokliči 040 127 873

Obišči stran www.avto-zero.si 

Piši na pošto podgorsek2006@gmail.com 
 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar