četrtek, 5. januar 2017

Prodajate pokvarjen avto? 040 127 873 Odkup vozil

Prodajate pokvarjen star avto za gotovino?
Prodate ga lahko firmi Odkup vozil Gregor Škulj s.p ki bo takoj prišla na brezplačni ogled na dogovorjeno lokacijo in to kar z avtovleko, tako da lahko relacijo prodaja-odkup izvedemo takoj.

Kupujemo vse pokvarjene avte v vseh stanjih z totalno, hudo ali manjšo okvaro.
Odkupujemo zaribane in uničene avtomobile z odpovedjo pogonskih sklopov kot so motor, turbina, avtomatski menjalnik, injektorji, motorna elektronika, bencin in diesel črpalka.

Prodajte rabljeno staro vozilo nam ki imamo podjetje ki se ukvarja izključno z odkupom vozil ki so v nedelujočem pokvarjenem stanju  in to brez kasnejših reklamacij po odkupu pokvarjenega nevoznega avtomoila.

Kupimo pokvarjen avto v okvari ki je lahko tako uničen da potrebuje menjavo, generalno ali pa večje popravilo da se zopet sprevi v normalno delovanje in vsakodnevno uporabo.
Odkupimo vsak pokvarjen avto in avto ki ima hibo, napako, okvaro, poškodba ali obrabo raznih sklopov pri mašini ali podvozju vozilu.

Kupim avto potreben popravil ali menjave pogonskega agregata.
Odkupim vozila ki so pregrela, zakuhala in avte ki imajo strgan pogonski jermen ali pogonsko verigo.

Če ste lastnik avta ki je pokvarjen in bi ga radi takoj prodali za gotovino in brez stroškov ki so povezani z odvozom nevoznega pokvarjenega vozila nam pišite na podgorsek2006@gmail.com

Za postopek same prodaje in prenos lastništva pa kliknite na spletno stran za odkup vozil www.avto-zero.si 

 


Ni komentarjev:

Objavite komentar