torek, 14. april 2015

Odhajate v tujino ODKUP VOZIL 040 127 873

Odhajate za dalj časa v tujino oz. ste našli novo zaposlitev v tujini in boste dalj časa ostali v tujini, pa ne veste kam bi z rabljenim starim avtomobilom.
Ali bi radi prodali vaše rabljeno vozilo ker odhajate za dalj časa na potovanje oz. ste našli službo v tujini?
Nudimo  vam GOTOVINSKI ODKUP VOZIL IN AVTOMOBILOV www.avto-zero.si
Odkupujemo vozila ki bi jih lastniki radi prodali preden zapustijo republiko Slovenijo.
Nesmoterno je da vam vozilo leži dalj časa parkirano doma, propada in zgublja na vrednosti, ko boste vi v tujini. Zato je bolje da vozilo oz.avtomobil prodate preko našega podjetja in prejeto kupnino-denar vložite, kot pa da vam avtomobil propade oz izgubi skoraj vso vrednost.Že tako se veliko zgublja na rabljenih vozil ki so v dnevni uporabi, kaj šele na avtomobilih ki so deponirani oz. parkirani in stojijo dalj časa.
Potrebno je vedeti kadar stoji avtomobil dalj časa se izprazni akumulator, zavore se zaskočijo, ročna zavora se rada zatakne, alernator, štarter...itd.Kar posledično vaše vozilo ob ponovni uporabi ne deluje brezhibno in je povezano z večjimi stroški če želite brezhibno opraviti tehnični pregled.
Če želite hitro prodati vaš rabljen avto nas kontaktirajte po e-pošti zero@evj-kabel.net
Odkupujemo vsa vozila Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyndai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jepp, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Proton, Renault, Renault Trucks, Rover, Saab, Seat, Shuanghuan, Škoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen



.

Ni komentarjev:

Objavite komentar